Welkom studenten / deelnemers aan het HAN project

Hoewel ik een maand geleden al enthousiast was om jullie kennis te laten maken met een paar heel gave, ‘live changing’ methoden & technieken was ik even de deadline vergeten. Op de valreep, en hopenlijk voor jullie nog op tijd, vind je hieronder een korte introductie over de 3 workshops die ik jullie kan aanbieden. Vervolgens vind je daaronder over iedere workshop een korte uitleg met een opdracht. Praktische informatie zal ik onderaan deze pagina plaatsen. Veel plezier en succes met kijken, kiezen en ook wanneer je keuze op iets heel anders valt een mooie week gewenst!

Mindfulness, Brein & Emotionele intelligentie

Jon Kabat Zin introduceerde mindfulness in het westen. Na de hulpverlening bleek het ook heel interessant en heilzaam voor het bedrijfsleven en scholen, enzovoort, kortom, voor wie eigenlijk niet? Waarom dat zo is leg ik je uit tijdens de workshop. We gaan dingen leren, maar vooral ook ervaren. En ik geef je niet alleen tips mee om meditatie in je dagelijks leven gemakkelijk toe te passen, maar ook ademtechnieken om beter met stress om te leren gaan. En nog veel meer…

Opdracht: Vind dagelijks een moment om 5 minuten te zitten, haal een paar keer diep adem en volg vervolgens met je aandacht het gewone ritme van je adem. Kijk (en noteer achteraf) wat je bij deze eenvoudige opdracht allemaal tegenkomt.

Wil je meer info over mindfulness trainingen van Vasu, coaching en training? Klik dan hier…

Coaching

Sinds 3 jaar help ik veel mensen, met heel uiteenlopende vragen, door middel van het ‘Lichter Leven’ coachtraject (Bridgeman methode). Een programma dat uit 33 methoden is gedistilleerd. Een bekende uitspraak van Einstein is: ‘je kunt een probleem niet oplossen op hetzelfde denkniveau als dat waarop het is gecreëerd’. Tijdens de workshop haal ik hier een paar impactvolle oefeningen uit, welke je zowel met jezelf confronteren, je helpen uit je comfortzone te komen, maar vooral ook heel fijne methoden om je dromen waar te maken. Dus van confronteren tot manifesteren!

Opdracht: Doe dagelijks de spiegel oefening. ga voor de spiegel staan (hoofd of hele lijf), kijk jezelf aan en herhaal 5x de woorden ‘ik hou van jou …. (je naam), en ik meen het’. Kijk (en noteer achteraf) wat je tegenkomt bij deze eenvoudige oefening.

Wil je meer info over coaching van Vasu, coaching en training? Klik dan hier…

Koude training

De koude training gaat over wilskracht versus overgave. Over focus, ademtechnieken en buiten je comfortzone opereren. Het helpt jou om jezelf erin te oefenen gemakkelijker met uitdagingen in het leven om te gaan. De workshop bereidt je voor op het ijsbad. Je bent vrij om er alleen in te staan, te zitten of te liggen. Je ervaart dat je tot veel meer in staat bent dan de comfortzone waarmee je vertrouwt bent. De comfortzone is slechts een concept, jouw identificatie met het lichaam, de naam en alle andere ideeën die je over jezelf hebt opgedaan. Daarbuiten is nog een hele wereld te winnen. Durf jij het aan?

Opdracht; dagelijks (of regelmatig) koud (af)douchen. Tips, afbouwen (warme kraan steeds verder uit) kan helpen, lichaamsdeel voor lichaamsdeel onder de koude douche, adem naar je buik en zoek de ontspanning. Noteer je bevindingen en neem ze mee naar de workshop.

Wil je meer info over koude trainingen van Vasu, coaching en training? Klik dan hier…

Hier nog even de feiten op een rijtje:

Tijden & Locaties

  • Woensdag 20 december in Zwolle;  9:30 – 12:00 Workshop Koude training
  • Woensdag 20 december in Zwolle;12:30 – 14:30 Workshop Coaching
  • Woensdag 20 december in Zwolle;15:00 – 17:30 Workshop Mindfulness, Brein & EQ

Deelnemers (maximum) aantallen

  • Mindfulness, Brein en EQ (MBE); 20 personen, minimaal 6
  • Coaching; 20 personen, minimaal 6
  • Koude training; 10 personen, minimaal 2