Lichter Leven

Vanochtend weer een fijne kennismaking/ intake met een nieuwe cliënt. Zo mooi, en moedig, vind ik dat altijd! De verhalen en de hulpvraag enerzijds en de kracht en kwaliteiten anderzijds. Wanneer je vastloopt en durft te erkennen dat je het niet meer weet. Dat je je richting kwijt bent en uitreikt voor hulp. Een besluit neemt…

De komende maanden staan bewustwording en leefstijl op het menu, vergroten van bewustzijn en het transformeren van belemmerende overtuigingen. We gaan aan de slag met onderliggende trauma’s.

Wanneer een en ander is opgeruimd kom je in contact met je doelen, wensen en verlangens. Deze leer je tijdens de tweede helft van het traject te manifesteren.
Na de tiende sessie voel je je gewoonlijk een nieuw mens en beschik je over de tools en technieken om je innerlijke GPS te volgen en koers te houden.

Het programma stelt je in staat om “lichter te leven om zodoende een dankbaar leven van geluk, gezondheid, voorspoed en overvloed te creëren voor jezelf en de mensen om jou heen”.

Benieuwd of dit traject iets is voor jou? Meld je gauw aan om een afspraak te maken voor een kennismaking/ intake gesprek. www.baskniest.nl/contact

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *