Start je week vanuit rust en vind meer ontspanning en balans

Meditatie Momenten

 
Start je week vanuit rust en vind ontspanning en balans
Heb je behoefte aan meer kalmte en overzicht?
Minder spanning in je lijf?
Een betere focus in je werk?
Kom en maak onder begeleiding van ervaren trainers kennis met technieken die je kan toepassen in de dagelijkse praktijk.

Let op, nieuwe tijden Meditatie Momenten:

op maandag van 8:30 tot 9:00 uur,
op woensdagmiddag van 12:30 tot 13:00 uur en
op vrijdagochtend van 8:00 tot 8:30 uur.
 

MyOffice, Assendorperdijk 1 te Zwolle

 
De bijeenkomsten bieden, in informele setting, technieken om meer rust en focus te ervaren, afgewisseld met technieken om energie in jezelf te activeren. Denk aan ademhaling, beweging of juist stilte en aandacht. Een mix van zowel millennia oude als de meest recent ontwikkelde technieken. Geen speciale kleding vereist, 3-delig (mantel)pak vormt geen belemmering.
 
Bijdrage:
Proefles Gratis
Per maand € 20,- (inclusief drankje in MyCanteen)
Opgave: info@baskniest.nl / 06-37618320

Aanbod MBE & Vitaliteit in MyOffice

***

MBE inspiratie sessie, 2 uur kennismaking en wetenschappelijke achtergrond

Data:               Dinsdag 9 januari

Tijden:             20:00 tot 22:00 uur (inloop vanaf 19:45uur)

Bijdrage:         € 35,-

MBE basis training, 4 bijeenkomsten (Mindfulness, Brein & Emotionele Intelligentie)

Voel je weinig weerstand bij het woord mindfulness en wil je gewoon de techniek én de motivatie ervaren? Hier vind je efficiënt de basis en motivatie.

Data:               Donderdag avond 18 & 25 januari en 1 & 8 februari 2018

Tijden:             20:00 tot 21:30 uur

Bijdrage:         € 150,-

MBE training, 6 bijeenkomsten (Mindfulness, Brein & Emotionele Intelligentie)

Ontdek enerzijds de wetenschappelijke, fysieke, mentale en emotionele motivatie achter ‘aandacht training’. Leer tevens de technieken en strategieën om de beoefening te integreren in je dagelijkse leven.

Data:               Dinsdag 16, 23 & 30 januari en 6, 13 & 20 februari 2018

Tijden:             20:00 tot 22:00 uur (inloop vanaf 19:45uur)

Bijdrage:         € 395,-

Informatie/aanmelden: info@vasu.nl 06-37618320

Over Bas Kniest

Bas groeide op in de horeca, op een prachtige plek in de Veluwse bossen. Hij bewandelde uiteenlopende carrière paden, zoals de detailhandel en jeugdhulpverlening. Na vier grote reorganisaties binnen zijn 8 jaar dienstverband in de financiële sector besloot Bas zijn oude passie (sinds 1987), coaching en training, volledig op te pakken.

“We hebben ons vanaf onze geboorte geïdentificeerd met een concept over wie we zijn. Daardoor zoeken we geluk vaak buiten onszelf. Het aanbod binnen mijn praktijk, zoals het coach programma, de aandacht trainingen en de koude trainingen, helpt je binnen een veilige setting uit je comfortzone te komen. Dit helpt je op ontspannen wijze een succesvol en gelukkig leven te realiseren.”

Bas doorliep de afgelopen jaren onder andere de Lichter Leven coachopleiding (Bridgeman), de Mindfulness, Brein en Emotionele intelligentie opleiding (MBE), de coachopleiding Instrumenten Voor Hulp (ITIP) en Metafysica via Corey van Loon van de Science of Mind. Daarnaast laat hij zich inspireren door o.a. de Trinfinity Academy (Bentinho Massaro).

Over Lilian Kraan

Als coach en mediator is het haar missie om het leven voor mensen lichter te maken. Dat doet Lilian door mensen te helpen tot nieuwe inzichten te komen en patronen succesvol te veranderen.

Door de combinatie van analytische en sensitieve eigenschappen komt zij snel tot de kern op een zorgvuldige manier. Helderheid en mildheid spelen een belangrijke rol in het proces. Mensen voelen zich door haar gehoord en komen samen met haar eerder tot de inzichten die nodig zijn om verder te komen.

Het geeft voldoening als mensen in beweging komen, zich krachtig voelen en hun leven weer zelf richting geven in plaats van dat het hen overkomt. Wat vastzat, kan dan weer gaan stromen.

De kern van haar werk is dat zij goed luistert vanuit bewuste aanwezigheid en heldere taal spreekt vanuit professionele deskundigheid. Deze deskundigheid bestaat uit de inspirerende coachopleiding bij het ITIP (registeropleiding CPION), een MfN-erkende mediationopleiding, een gedegen juridische (beroeps)opleiding en bijna tien jaar ervaring als advocaat.

Naast het werk als coach en mediator heeft Lilian nevenfuncties als lid van een Raad van Toezicht van een zorginstelling, Regioambassadeur Overijssel voor de Nederlandse Vereniging voor Toezichthouders in Zorg en welzijn (NVTZ) en jurist-lid van een Medisch Ethische Toetsingscommissie.

Overige activiteiten van Vasu, coaching en training

  • Koude training, individueel of groep, ijsbad of winterzwemmen
  • Lichter Leven Coach programma & korte coach trajecten
  • Workshops/trainingen Visualiseren en manifesteren
  • Transformatie weekenden
  • Trainingen en workshops bij bedrijven en op scholen, op afspraak
  • Er is een nieuwe zakelijke website (+ online leeromgeving) in ontwikkeling, meer informatie vind je nu nog op www.baskniest.nl of bel 06-37618320