Waarom, hoe, wat?

Ergens zijn we gaan geloven dat geluk buiten onszelf ligt en nagejaagd moet worden.

In 1994 ontdekte ik tijdens een impactvolle ommekeer in mijn leven dat geluk juist binnen in onszelf ligt. Inmiddels heb ik er mijn werk van gemaakt mensen te helpen her-inneren hoe ze ‘daar kunnen komen’. Dat is waarom ’s morgens uit bed stap, mijn zekerheden opgaf en doe wat ik doe.

Ik doe dat door naar scholen te gaan, naar kleine en grote organisaties en door particulieren workshops, coaching en trainingen aan te bieden. Ik werk samen met collega’s om bruggen te slaan, optimaal aan te sluiten op de verschillende doelgroepen.

“Geluk is een intense sensatie die voortvloeit uit een uitzonderlijk gezonde geest. Niet slechts een aangenaam gevoel, een vluchtige emotie of een stemming, maar een optimale staat van zijn”  Matthieu Ricard

Meditatie (bhavana) kun je vertalen als ‘cultiveren’.

Het coachtraject helpt je die uitzonderlijk gezonde geest en een verhoogt bewustzijn te ontwikkelen, zodat die optimale staat van zijn als vanzelf boven komt drijven.

De mindfulness meditatie training helpt je rust en ontspanning te vinden, de mogelijkheid om ‘boven jezelf uit te stijgen’ en het contact te herstellen met je diepste weten.

De koude training is ideaal om jezelf te trainen uit je comfortzone te komen. Het veld van onbegrensde mogelijkheden te betreden.

‘Alles is er al’ is een uitspraak die klopt, echter vanuit mentaal perspectief niet te vatten.

Welke ingang je ook kiest, we beginnen steeds met uitleg over wat we gaan doen, wat dit doet met je fysieke lichaam en de werking van de hersenen. Vanuit mentaal begrip neem ik je mee in de ervaring, waarbij je onder andere ontdekt dat er meer lichamen zijn, zoals het mentale, emotionele en spirituele. Vanaf het begin af aan ervaar je in meer of mindere mate dat innerlijke geluk. Je krijgt ook de tools mee om verder te kunnen werken aan die uitzonderlijk gezonde geest, zodat je die optimale staat van zijn kunt ervaren zolang en vaak als jij dat wilt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *